Clanul spaniolul

Posted: Decembrie 15, 2010 in Clanul Spaniolul
Etichete:, , , ,

Cătălin Mirea este cunoscut ca finanţatorul grupului Spaniolul. Membrii clanului spun despre Mirea că face afaceri cu cereale şi că are bani daţi cu camătă. Treaba merge cam în felul următor: Mirea pune banii, iar Sarafu Stila, Călimărea Lucian, Vanghelici Mi­hai şi Sârbu Florin stau prin cazinouri. Există jucători care după ce rămân fără bani împrumută cu camătă de la cei enumeraţi mai sus. Când banii sunt recuperaţi, dobânda de 5% sau 10% pe lună merge către soldaţi, iar dacă se ajunge la preluarea gajurilor, maşini, case etc., acestea merg la finanţatorul Cătălin Mirea. Sarafu Stila mai urmăreşte şi carderii.

El merge prin barurile şi cluburile constănţene şi identifică tineri care au maşini scumpe şi care cheltuiesc mult, dar care nu pot justifica sumele. Victimele sale sunt în special falsificatorii de carduri. Se merge până la strân­ge­rea de probe cu privire la activitatea acestora şi apoi şantajul. Stila face fotografii, filmări şi apoi îi ameninţă pe carderi cu denunţul. Aşa ajung carderi să lucreze pentru clanul Spaniolu după ce aceştia au fost racolaţi în modul anterior descris. Bătăile la comandă fac parte din lista de servicii oferite contra cost de băieţii din „Spaniolu”. Ocupaţia „solda­ţi­lor” din clanul Spaniolu a fost de bodyguard. Ei au lucrat la diverse firme de protecţie şi pază din Constanţa sau au fost angajaţi la clubul Morgana.

Anunțuri
Comentarii
  1. spaniolu spune:

    Petrică Tomescu, zis Frumuşelul, Ionuţ Vanghelici, Vasilică Coşman, zis Lică, Daniel Zorică şi fraţii Stila şi Mitică Goşu. condamnati la cate 2 ani cu executare. La scurt timp de la condamnarea sa definitivă la doi ani de închisoare cu executare pentru lipsire de libertate, Petrică Tomescu, zis Frumuşelul, membru al grupării interlope constănţene „Spaniolu”, a primit o altă lovitură din partea judecătorilor. Ieri, Curtea de Apel Constanţa l-a condamnat pe Tomescu la opt ani de detenţie pentru tentativă de omor, schimbând astfel sentinţa iniţială prin care primise trei ani cu suspendare sub supraveghere. Magistraţii i-au trimis la închisoare şi pe confraţii „spanioli” ai lui Tomescu, Lucian Călimărea şi Cristian Gherghişan, pentru aceeaşi acuzaţie de tentativă de omor. Conform hotărârii Curţii de Apel, Călimărea va sta opt ani după gratii, iar Gherghişan, şapte ani şi jumătate.

  2. Hi there, You’ve performed an excellent job. I will certainly digg it and for my part suggest to my friends. I am confident they’ll be benefited from this site.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s