Clanul Saceanu

Posted: Decembrie 15, 2010 in Clanul Saceanu
Etichete:,

Clanul Saceanu  condus de Ismail Iasar zis Sacean este cunoscut inca din anii 90 ca lider al lumii interlope din Constanta. In primii ani de la Revolutie el nu a avut rivali, iar oricine vroia sa faca afaceri in Constanta trebuia sa cotizeze la nasu’ Saceanu.

Era nasul litoralului zona Mamaia-Constanta este sub stapinirea clanului Saceanu,ani au trecut si Constanta a devenit un port foarte atragator pentru mafiotii kurzi, turci sau ucrainieni, pentru pozitia sa foarte avantajoasa, in centrul rutelor traficantilor de dorguri, arme si altele, cit si „datorita” politiei extrem de binevoitoare din acele locuri. Astfel, Saceanu s-a vazut nevoit sa cedeze putin cite putin si sa se inteleaga cu noii mafioti aparuti in zona.

Anii au trecut insa, Saceanu a imbatranit si a fost dat la o parte de interlopii tineri care s-au ridicat. Nevoit sa caute sprijin, vestitul interlop s-a aliat cu clanul Vasea. Se spune ca Saceanu a debutat in afaceri cu jocul de barbut, de pe urma caruia a strans afaceri uriase. De aici pana la camata nu a fost decat un pas. Dominatia lui Ismail Iasar si a fiului sau, Sedan, bagase spaima in constanteni. Nu era de gluma. Daca nu plateai, noaptea de trezeai cu mafiotii in casa.

Anunțuri
Comentarii
  1. MITRIC spune:

    poftim?’toata lumea trebuia sa cotizeze cand deschidea o afacere?’ce prostie.EU AM DESCHIS O AFACERE IN ANII 90 PE TIMPU LUI SACEANU SI NAM COTIZAT NIMIC.(SI NAM PATIT NIMIC)NU SA BAGAT DELOC ( NO FI AVUT TUPEU)

  2. GINO CONTINENTALU spune:

    CE?nimeni nu putea sa deschida o afacere fara acceptul lui?o prostie.Eu am deschis o afacere si na comentat nimic,nam platit nimic,nam patit nimic,nu sa bagat no fi avut tupeu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s