Clanul fratii Vasea gruparea fiind condusa de cei patru fraţi Vasea: Mihăiţă (cunoscut şi sub apelativul Miţu, 37 de ani, liderul grupării), Traian (Nică, 41 de ani), Remus Gabriel (Gabi, 42 de ani), George Daniel (Dan, 44 de ani) încarceraţi preventiv de mai multe ori, acuzaţi şi judecaţi pentru fapte de violenţă, fraţii Vasea sunt cunoscuţi şi temuţi pentru modul în care îşi folosesc pumnii, locotenenţii, soldaţii… La fel de spectaculoasă, dar poate mai puţin cunoscută, este şi încrengătura de afaceri în care fraţii sunt implicaţi.

Piesa centrală a afacerilor grupării Vasea este firma Happy Time Holding SA, din „Satul de Vacanţă”. „Hepilica” a fost fondată pe 15 decembrie 2000, sub denumirea iniţială de SC Bombardier Sat SA.

O participare importantă din punct de vedere simbolic a clanului Vasea este cea din SC Petrol Primo Company SRL.

În anul 2003, Miţu Vasea s-a asociat cu Petrică Tomescu în SC Sela Boat SRL, o firmă constituită în „Zona Bazar Comercial Sat Vacanţă”, cu aceleaşi scopuri comerciale, de exploatare a unor activităţi distractive. După câţiva ani de tovărăşie în afaceri, Petrică Tomescu se retrage din Sela Boat SRL, cesionându-şi părţile sociale lui Cătălin Igiroşanu, unul din locotenenţii statornici ai fraţilor. În 2006, Sela Boat SRL a inaugurat Hotelul Regal, construit pe malul Lacului Mamaia, în partea de nord a staţiunii cu acelaşi nume.

În septembrie 2005, Miţu Vasea a preluat, împreună cu Petrică Tomescu şi Doru Aiţă, societatea Algos Exim SRL, cea care deţinea Clubul Morgana din Casa de Cultură.

Anunțuri
Comentarii
  1. Mircea spune:

    Vezi ca e doru Aita nu Aitza:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s