Gemenii

Posted: Decembrie 14, 2010 in Clanul Gemenii
Etichete:,

Gemenii, „spaima“ Chitilei şi a sectorului 1 sunt specializaţi în furturi de maşini de lux. Chiar dacă au mai pierdut teren o dată cu arestarea a şapte dintre ei în 2009, printre care şi Ilie Alexandru (Sandu Geamănu) şi Vasile Nicolae (Nicos), Gemenii nu au fost şterşi de pe hartă. Interlopii au fost acuzaţi în ianuarie 2009 de tentativă de omor, dar după o lună au fost puşi în libertate.

Zonele de influenţă ale acestui clan sunt Chitila, zona Bucureştii Noi şi Giuleşti, dar nu numai. 

Una dintre victimele celebre ale acestei grupări este George Becali, a cărui maşină a fost furată de „săgeţile“ Gemenilor anul trecut în luna ianuarie, dar recuperată la scurt timp de patronul din Ghencea, după urmăriri ca-n filme pe străzile Capitalei. În final, oamenii lui Becali au recuperat Mercedesul furat, după ce „au dat-o la pace“ cu oamenii Gemenilor.

Pe lângă furturile de maşini, Gemenii se mai ocupă şi cu recuperările. În urma unei astfel de acţiuni, devenită celebră (cazul „portbagajul“), lui Marian, geamănul lui Sandu, i-au căzut 18 ani de închisoare. Dintre cei patru fraţi care formează nucleul grupului, doar Sandu este liber în prezent. Gheorghe Geamănu are un mandat de opt ani pentru tâlhărie, iar Petre este arestat în Belgia pentru omor.

Anunțuri
Comentarii
  1. pacho spune:

    nr 1 sandu restu si iei valoare sandu va fi si va muri nr 1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s