Clanul Stoaca

Posted: Decembrie 14, 2010 in Clanul Stoaca
Etichete:,

Clanul Ştoacă este la ora actuală una dintre cele mai puternice grupări interlope din sectorul 5, având o influenţă mare şi în sectorul 4, după arestarea Cămătarilor.

Activităţile preferate de clanul Ştoacă cuprind o gamă largă de infracţiuni: de la trafic de droguri şi proxenetism, la şantaje şi cămătărie. Interlopii conduc una dintre cele mai mari reţele de trafic de heroină din Capitală.

Zonele cele mai importante unde membrii clanului îşi vând marfa procurată de la furnizori iraniei sunt Şoseaua Giurgiului, Piaţa Reşiţa şi Bulevardul Obregia.
Capul clanului este Ion Voinea, zis Ion al lui Ştoacă, care a fost arestat de mai multe ori dar a reuşit mereu să iasă repede din închisoare.

În 2004, când a fost reţinut, s-a găsit asupra lui o legitimaţie de la o organizaţie nonguvernamentală care se chema Fundaţia de Luptă Antidrog foarte asemănătoare cu insignele de poliţie. Se pare că interlopul o folosea pentru a induce autorităţile în eroare, încercând să le facă să creadă că este agent de la brigada antidrog.
Florea Voinea, zis „Spaniolu“ este un alt membru important al clanului. El este unul dintre cei mai mari dealeri de droguri din cartierul Ferentari. În 2002 a fost arestat de poliţiştii de combatere a crimei organizate.

În urmă cu doi ani, 20 de membri din clanul Ştoacă au fost reţinuţi de poliţiştii din Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog.
Deşi sunt în atenţia autorităţilor de multă vreme, toţi capii grupării sunt în libertate. Ion al lui Ştoacă a fost condamnat la opt ani de detenţie în 2007, pe care se pare că şi-i petrece nestingherit acasă.

Membrii clanului sunt prieteni cu o parte dintre Sportivi. Marius Voinea, zis al lui Ştoacă, a fost arestat în 2005 în acelaşi dosar cu gruparea din sectorul 4, cu care avea şi nişte combinaţii.

Anunțuri
Comentarii
  1. bogdan apostol spune:

    Tovarăşul meu cel mai bun a murit cumpărând heroina de la nea ion şi bebe a lui Ştoacă din Texas aka Ferentari. Dar Dzeu e mare, ia blestemat şi ia murit şi lui Baba din Reşiţa o fata, tot de droguri. Că prea a nenorocire multă lume. feriţivă de ei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s