Clanul Duduienilor este unul dintre primele grupări mafiote atestate după Revoluţie în Capitală. Alături de acesta, la început, au fost clanul lui Udilă şi clanul lui Pian.

Duduienii au ca zonă de influenţă sectorul 2, mai exact cartierul Pantelimon şi se ocupă de cămătărie, şantaj, prostituţie şi trafic de droguri. „Sediul central“ al grupării, de unde capii dictau loviturile şi afacerile era Complexul „Lebăda“. O parte dintre membrii clanului s-au întors în comuna Sinteşti din judeţul Ialomiţa, de unde sunt originari. Printre aceştia, şi Petrişor Duduianu, zis Cristofor, unul dintre capii grupării. De aici controlează încă afacerile din Capitală.

Gherghe Văduva, zis Albert, un alt lider, are mandat de 21 de ani şi este dat în urmărire generală pentru omor deosebit de grav. Denom şi Instronom, alţi doi lideri importanţi sunt în libertate.

Segher, un alt membru al grupări, se ocupă cu traficul de droguri. El a fost arestat de mai multe ori. Miltiade Văduva, zis Seif, un alt membru al găştii, care se ocupă de afaceri ilegale cu terenuri şi maşini, mai mult în sectorul 3.

Anunțuri
Comentarii
 1. catalin spune:

  Cristofor e taticu lor, urmeaza seif,denom,istronom,caleia,segher,zabar…etc, sunt o forta pentru ca sunt uniti si chiar daca unu dintre ei cade (puscarie, 0 lovele sau din astea) hop ceilalti in ajutor.
  Eu chiar am avut ocazia sa interactionez cu ei si sa scocializez daca pot spune asa cu multi din clanul lor, sunt oameni periculosi care fac afaceri ilegale si mai nou si legale ca sa se acopere.
  Sunt un nr impresionant dar STATI : daca a-ti stii ca fiecare dintre ei au cate 3-4 copii care la randu lor au copii,mhh facand un calcul mai amanuntit s-ar putea sa va dea ceva cu 2 zerouri in coada si daca mai pune-ti ca toti acestia se mai cumetresc,nasesc…etc cu oameni ca Fabian ursaru( ginerele lu Maria campina(alt mare clan potent financiar de la al’ mic pana la al mare de pe antiaeriana-rahova)) sau cu bercea mondialu sau cu Rubin de la pipera sau Cocos de la braila.
  Ideea este urmatoare:unde-s multi puterea creste.Nu am nimic cu ei dar din toate lucrurile negative care le au unu singur este de admirat fratilor:”SUNT UNITI SI SE AJUTA INTRE EI”:vezi exemplu cand a fost batut Caleia au stat in fata Spitalului de Urgenta Floreasca intr-un pelerinaj de 2 saptamani zi noapte non-stop cu mic cu mare face-au cu schimbu,dormeau in masini pe jos pe holurile spitalului pe unde puteau erau cam 200 insi cu aproximatie.

  PS:ASA CA ROMANI HAI SA NE UNIM SA-L DAM JOSSSSS PE basescu 🙂

  • adi spune:

   Asta e ce stii tu, dar nu e chiar asa. De cand au dat de bani… e fiecare pt el, eu stiu fb acest lucru. Poate au stat la spital dupa Caleea, dar dupa altul cu siguranta nu… Sa nu mai zicem daca unu e la „piteasca” celalalt frate uitaaa si sa nu mai zic ca poate din cauza aluia e acolo ca la acoperit…Si cate altele… Dar mai bine sa nu stie lumea si sa-i perceapa periculos ca sa se fereasca 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s